Voor Particulieren

Relatietherapie

Relatieproblemen; de realiteit is dat je er soms niet meer uit komt. Je twijfelt of je samen verder kunt en hebt weinig vertrouwen in de toekomst.
Uitgangspunt van de relatietherapie is dat individuele en relationele problemen hun oorsprong vinden in eerdere relaties en in de relatie met het gezin van herkomst. Samen onderzoeken we het ontstaan van patronen in de onderlinge communicatie en het gedrag.

Lees meer

Coaching / Begeleiding

Coaching stelt je persoonlijk functioneren centraal. Het is gericht op het vergroten van het eigen inzicht in je functioneren. Het doel van coaching is het in kaart brengen van redenen waarom je denkt zoals je denkt, waarom je leeft zoals je leeft. We stellen doelen: wat moet er anders? Wat is goed of beter voor jou? We laten je kennis maken met het genogram en opstellingen (Een taal erbij), krachtige methodes om bij jou veranderingen voor elkaar te krijgen.

Lees meer

Gezinstherapie

De praktijk is gespecialiseerd in gezinstherapie gebaseerd op contextuele therapie met invloeden van cognitieve gedragstherapie en Emotionally Focused Couple Therapy (EFT).
Tijdens gezinstherapie praat je met je partner en/of samen met je gezinsleden en de therapeut over het functioneren van jullie gezin. Hierbij kijken we samen naar hoe jullie met elkaar omgaan en hoe jullie met elkaar communiceren.

Lees meer